Hoppa till sidans innehåll

GOF


Nu drar det snart ihop sig för orienteringssäsong! Vi finslipar tekniken eller startar upp vårens träning - allt beroende på vart man är i sin träning. Detta gör vi tillsammans på Fårö, ung som lite äldre och allt där emellan!
 
Edvin Nilsson bjuder in till långdistans OL den 16/2. Samling på Graute gård i Hejnum lite innan kl. 10. Det erbjuds banor mellan 6,5 km och 15 km. Möjlighet för ombyte inomhus finns. Välkomna önskar Edvin/Gotlands Bro OK
 
I unga år är den fysiska skillnaden försumbar mellan flickor och pojkar. I idrotter där det knappast är utslagsgivande, där andra faktorer påverkar, tenderar vi ändå att hålla isär pojkars och flickors tävlande.
 
Kommande lördags långdistans OL genomförs i Fårösund. Samling utanför Gotlands Idrottscenter, Fårösund kl. 09.55. Banor från ca. 7km - 14km, med vätska i skogen. Möjlighet till dusch och bastu på Gotlands Idrottscenter efter träningen! Samåk!!!
 
Samling hos Nikolaussons på Östra Skräddargården 13 i Visby, kl. 09:50 och gemensam löpning kl. 10.00!
 
Ungdomarna som arrangerade tävlingen Follingboloppet har även gjort en Introduktionsfilm om hur du anmäler dig till en tävling, hur tävlingen går till och hur du kan se ditt resultat m.m. efteråt.
 
Sista anmälningsdag till orienteringsgalan är nu på lördag den 19 januari! Festligheterna går av stapeln den 26 januari i Eskelhems bygdegård.
 
Albin Rieem Lindgren bjuder in till Långdistans OL den 19 januari! Samlingsplatsen är nu Broväg 154, vid farmor och farfar!
 

Långdistans OL 12 januari

(2019-01-10 10:59)
Välkomna på långdistans-OL vid Kinnerstugan på lördag den 12 januari. Samling lite innan kl. 10. Medtag platsficka!
 
Det finns många möjligheter till träning via orienteringsklubbarna. Är ni sugna på lite cirkelträning och styrka så passa på, på måndagar och torsdagar!
 
Nu börjar det närma sig Årsmöte för Gotlands Orienteringsförbund. Det sker den 6 mars kl. 19.00 i Svaidestugan. Alla är välkomna att vara med och påverka Gotländsk orienterings utveckling i distriktet!
 
Det är julstängt på GOF kansliet den 20 december fram t.o.m. den 4 januari. God Jul och Gott Nytt År till er alla, så blickar vi fram emot ett riktigt bra 2019 i världen och inom Gotländsk orientering!
 
Vinterupptaktslägret för våra juniorer och seniorer blev i år under mellandagarna på Fårö. Vi har hela 27st sugna juniorer och seniorer som vill planera 2019års stafetter, fördjupa sig i pulsträning och kvinnors träning samt skapa pepp!
 
Vi samlas för långdistans kl. 10.00 och sen är det Tomte OL kl. 11.00 för de som inte vill springa långdistans. Varm bastu och enklare fika!
 
Nu är den här - inbjudan till Orienteringsgalan den 26 januari kl. 18.30 i Eskelhem!
 

Gilla Svaidestugan och Svaideroma SOK på Facebook så får ni direkt våra nyheter därifrån:

Svaidestugan


Svaide Roma SOK

OBS! Även du som inte har facebook kan läsa våra sidor där som vilken hemsida som helst!

 

STÖD Svaide Roma SOK!

Ange oss som din förening på Svenska Spel!

 


Svaide Roma arrangerar:

Ladingsränne & Smafolksränne 2019

Gotlands 2-dagars 2018

 

OrienterapaGotland

 


Idrottens Ö

 Väder Visby
 

 


Postadress:
Svaide Roma SOK
Box 1007
62121 Visby

Besöksadress:
Follingbo svajde 127
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0498261204
E-post: info@svaideroma.se

Se all info