Hoppa till sidans innehåll

GOF


Visborgs OK bjuder in till omstart i de strukna klasserna på Sprint DM, den 28 september kl. 10.00
 
På lördag och söndag avgörs SM i långdistans väster om Söderhamn i Hälsingland. På plats finns fyra taggade juniorkillar!
 
Imorgon, fredag, inleds Ungdoms-SM (USM) i Oskarshamn med sprintdistans. Närmare 500 ungdomar i åldern 15- till 16år deltar under helgen och Gotland skickar 6 ungdomar till USM.
 

25-manna fler lag klara!

(2019-09-12 15:25)
Nu är även lag 2 till 25-manna klart. Snart kommer även lag 3 och lag 4 uppställningar!
 
Den 12 oktober genomförs 25-manna i skogarna utanför Jordbro/Haninge. Gotland ställer upp med fyra lag! Lag 1 är nu uttaget och vi hoppas alla håller sig hela och friska, samt bibehåller formen!
 
I lördags natt avgjordes DM Natt i Lojstaskogarna. Ett fint arrangemang med utmanande banor! Efter två deltävlingar om GT Tröjan så leder Felix Bäckstäde H21 och Mikaela Rönnbäck D21. Det är hård kamp på både dam- och herrsidan!
 
På lördag arrangeras både DM Sprint på förmiddagen och DM Natt när mörkret lagt sig. Det är deltävling två och tre av de fyra DM tävlingarna som avgör GT-Tröjmästarna. Efter DM medel leder Felix Bäckstäde och Mikaela Rönnbäck.
 
Orienterare på ön är välkomna på spinning på lördagar kl. 10!
 
Årets gemensamma ungdomsresa går till O-Event i Borås den 8 - 10 november. Passa på att hänga med på en rolig gemensam resa, där ni får testa på sprintorientering i olika former!
 
Arenan är: RC fältet vid Sion c:a 2 km norr om Stenkumla, orienteringsskärm vid vägen. 3 banor finns: 4, 7 och 11 km. Kartställ finns att låna. Start mellan kl. 17 - 18 Välkomna önskar Gotlands Bro OK!
 
Fram till den 19 augusti är GOF kansliet stängt. Behöver man information om orienteringsverksamheten på ön under sommaren, så kontaktar man de gotländska orienteringsföreningarna.
 
Den 2 juli genomförs andra delen av sprintcupen. Samling: parkeringen vid Rackethallen, Visby. Karta finns på Eventor.
 
Gotlands Idrottsförbund välkomnar alla idrottsföreningarna på Gotland att gå med i Mångfaldsparaden den 4 juli under Almedalsveckan. Gå med för medmänsklighet och demokrati, för en inkluderande idrottsrörelse!
 
På onsdagen under Almedalsveckan genomförs som traditionen bjuder - Idrottens Dag! Orienteringen är en av de idrotter som finns med. Här kan man prova på samt få möjlighet att träffa inspirerande instruktörer! Orientering är en idrott för hela livet!
 
Gotland reser med tre damlag till Venla och tre herrlag till Jukola kommande helg! Unga rappa löpare i några av lagen, lite mer rutin i andra samt ett representationslag alá Graute!
 

Gilla Svaidestugan och Svaideroma SOK på Facebook så får ni direkt våra nyheter därifrån:

Svaidestugan


Svaide Roma SOK

OBS! Även du som inte har facebook kan läsa våra sidor där som vilken hemsida som helst!

 

STÖD Svaide Roma SOK!

Ange oss som din förening på Svenska Spel!

 


Svaide Roma arrangerar:

Ladingsränne & Smafolksränne 2019

Gotlands 2-dagars 2019

 

OrienterapaGotland

 


Idrottens Ö

 Väder Visby
 

 


Postadress:
Svaide Roma SOK
Box 1007
62121 Visby

Besöksadress:
Follingbo svajde 127
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0498261204
E-post: info@svaideroma.se

Se all info