Hoppa till sidans innehåll

GOF


Nu är den här - inbjudan till OL-Galan den 26 januari kl. 18.30 i Eskelhem!
 
Den 26 januari kl. 18.30 i Eskelhems bygdegård ska vi fira orienteringen, 2018 års Tröjvinnare, Årets junior, våra fantastiska ungdomar, vinna priser från motionsorienteringarna och umgås på ett roligt sätt! Boka in datumet redan nu!
 
Då är det dags att börja med OL-långpassen på lördagar igen! Vi samlas nu på lördag den 1 dec. kl. 09.50 vid P-fickan i anslutning till Skogsholmsväg, ca 2 km norr om Visby längs väg 148.
 
Det var en toppenhelg med MtbO kurs ledd av Jonny Bergman. Helgen varvades med teori och praktik.
 
GOF säljer ut gamla Gotlandströjan för 150kr. Finns 13st i strl: 5 och 1st i strl: 7. Bra träningströja!
 
För alla som är nyfikna på Mountainbike orientering (MtbO) passa på att prova nu på söndag! Inga förkunskaper behövs - enbart nyfikenhet.
 
På fredag morgon beger sig 31 barn och ungdomar samt 9 ledare med båten för att åka på O-Event i Borås. Tre sprinttävlingar samt samverkansövningar och annat kul under hela helgen!
 
På söndag genomförs SM Ultralång i skogarna mellan Gränna och Aneby i Småland. Gotland har två löpare till start!
 
Den 23-25 november är det kurshelg i mountainbikeorientering! Fredag kväll och lördag är det för alla som har lite erfarenhet av mountainbikeorientering. Söndagen den 25 november är det en dag för alla som vill testa på vad mountainbikeorientering är
 
Gotlands Bro OK bjuder in till cirkelträning på måndagskvällar och spinning på lördagsförmiddagar! Visborgs OK kör cirkelträning på torsdagskvällar kl. 18 i stora salen på Solberga, med löpning innan för de som vill.
 
Det börjar närma sig den tuffa vinterträningen och många av våra löpare är spridda runt om i landet. Vi samlar alla juniorer och seniorer för en gemensam träff den 28-29 december - för att peppa inför vinterträningen och tillsammans utvecklas.
 
Ni har väl inte missat att årets Föreningsträff är den 7 november?!
 
Planeringen för 2019års verksamhet i föreningarna är igång. Tävlingsplaneringen är klar sedan tidigare och tävlingarna är inlagda i Eventor. Här har ni en översikt över 2019års tävlingar för en bra planering av övrig verksamhet.
 
Årets 25-manna är avklarat och Gotlandslöparna kan känna sig stolta och nöjda! Lag 1 nådde sina mål och alla fyra lag blev godkända.
 
Till helgen genomförs 25-manna vid Järvafältet norr om Stockholm. Närmare 10 000 löpare kommer springa stafetten och Gotland ställer upp med fyra lag!
 

Gilla Svaidestugan och Svaideroma SOK på Facebook så får ni direkt våra nyheter därifrån:

Svaidestugan


Svaide Roma SOK

OBS! Även du som inte har facebook kan läsa våra sidor där som vilken hemsida som helst!

 

STÖD Svaide Roma SOK!

Ange oss som din förening på Svenska Spel!

 


Svaide Roma arrangerar:

Ladingsränne & Smafolksränne 2018

Gotlands 2-dagars 2018

 

OrienterapaGotland

 


Idrottens Ö

 Väder Visby
 

 


Postadress:
Svaide Roma SOK
Box 1007
62121 Visby

Besöksadress:
Follingbo svajde 127
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0498-261204
E-post: info@svaideroma.se

Se all info