Nyhet

Välkomna på Vårläger den 8 – 10 mars!

Helgen börjar med Nattcupsavslutningen vid VOK-stugan på fredagskvällen den 8 mars och åker sedan till Bunge vandrarhem för övernattning (samåkning rekommenderas!). Var och en anmäler sig till Nattcupen via Eventor eller med stöd av sin ledare.

På lördag den 9 mars genomför vi ett teknikpass på förmiddagen och en lägerstafett på eftermiddagen. Teknikpasset på förmiddagen blir för de yngre och nyare orienterarna i grupp med sina ledare. Vi äter frukost, lunch och middag på boendet.

På söndag den 10 mars äter vi frukost, städar våra rum och beger oss sedan på träning. Efter träningen åker vi direkt hem, så medtag torrt ombyte ni kan ta på er efter träningen och något enkelt att stoppa i magen efter träningspasset.

Vi bor på vandrarhem så lakan och badlakan medtages. Kompass, pinne, träningskläder för 4 pass, pannlampa, vattenflaska, skor för träning, torra varma kläder att ta på efter träningen samt ombyteskläder, necessär och kanske något roligt sällskapspel, bok eller dyl. kan vara bra att ha : )

Kostnaden för lägret:
Barn för barn och ungdomar upp till 16 år 300 kr
16 år – 35 år 400 kr 
35 år och äldre 600 kr
Betala in innan lägret på Svaide Romas bankgiro 865-9534 skriv ”Vårläger + namn”
Anmälan görs till Ullis Nikolausson ulrika.nikolausson@edu.gotland.se eller 0705866073. Anmäl senast 23 februari när du anmäler uppge vilken svårighetsgrad/bana du vill springa; lätt, medel eller svår. Anmäl också om du har någon specialkost/allergier och dyl.

Välkomna till ännu ett roligt och utvecklande läger!
 

Sidansvarig: Anders Eklund
Sidan uppdaterad: 2024-02-18