Tävlingsanmälningar

Anmälningar till orienteringstävlingar

Gör så här:

När du ska tävla kom ihåg att anmäla dig i god tid.
En översikt finns i tävlingskalendern på Eventor - och det är också därifrån du gör din anmälan. 
Genom att klicka på den tävling du är intresserad av hittar du också mer info, som t ex Inbjudan, PM, vägbeskrivning m.m.

1. Väl inne på Eventor behöver du välja "Logga in" uppe i högra hörnet.

2. Välj "Jag loggar in med mitt personliga Eventor-användarnamn och lösenord"

3. Som användarnamn kan du alltid använda ditt personnummer ååmmddxxxx (eftersom det användarnamn man är tilldelad kan vara rätt knepigt att komma ihåg ;-) )

4. Om du har glömt ditt lösenord så går du till vår hemsida svaideroma.se och klickar där på hänglåset uppe i högra hörnet och väljer sedan "Glömt lösenord"

Om detta inte fungerar är du antagligen inte inlagd i vårt medlemsregister av någon anledning - kontakta då medlemsansvarig på medlem@svaideroma.se !

5. Väl inloggad på eventor så anmäler du dig genom att antingen:
- bocka i rutorna i högerkanten i kalendern på en eller flera tävlingar som du vill anmäla dig till - eller:
- när du är inne och läser om en specifik tävling klicka på länken "Anmäl" i rutan till höger om "Anmälan".

6. I nästa fönster väljer du vilken klass du vill anmäla dig till. De som är tillgängliga för dig finns med i blädderlisten. Här anger du också sportidentnummer om det inte är förinlagt*.
(Om du inte har en egen sportidentpinne så lämna detta fält tomt. Du tilldelas då vanligen en hyrpinne från tävlingssekretariatet som du kan få ut vid tävlingsstart)

7. Sedan är det bara att trycka på "Spara" och du är anmäld!!!

 

*Har du inget nummer för sportidentpinne förinlagt, men har ett nummer du vill ha där? När du är inloggad på Eventor väljer du då att klicka på "Mina Sidor" i övre navigationslisten. Under "Personliga inställningar" där väljer du fliken "Tävling". Här finns plats att skriva in ditt eget sportident-nummer och också vilken klass som ska ligga som förstahandsval (respektive andra- och tredjehandsval om de första inte finns). Efter att du skrivit in det, avsluta med "spara".

 

OM DU INTE ÄR MEDLEM I SVAIDE ROMA SOK (eller någon annan orienteringsklubb) så går det förstås att springa orientering och anmäla sig ändå - som "klubblös".

Använd då denna länk för att registrera konto/personuppgifter i eventor.

 

För anmälningar för att springa stafett/budkavle gäller särskilda rutiner. Anmäl gärna ditt intresse för att springa direkt till Uttagningskommittén (UK) på mail uk@svaideroma.se !

LYCKA TILL!

Sidansvarig: Niklas Callenmark
Sidan uppdaterad: 2022-12-28