Svaidestugan

Svaidestugan består av en allmän del som är öppen för allmänheten och en privat del som endast föreningen har tillgång till. Den allmänna delen innehåller tre toaletter samt dam- och herromklädningsrum med tillhörande dusch och bastu. Både dam- och herrbastun är igång på tisdagskvällar mellan 18.00-20.00. Icke klubbmedlemmar betalar tio kronor för dusch och bastu. Vill man bada bastu vid någon annan tidpunkt går det bra att boka Svaidestugan.

Den privata delen av Svaidestugan innehåller hall, kontor, kök och storstuga. Köket är fullt utrustat med bestick och tallrikar för 50 personer. Storstugan har bord och sittplatser för uppemot 60 personer. Dessutom finns 10 sängplatser. Storstugan med tillhörande kök går att hyra.

Bokning av stugan

Kostnaden att hyra Svaidestugan är enligt nedan:

Halvdag eller kväll  400 kronor 
Heldag  800 kronor
Övernattning  175 kronor/sängplats


För bokning eller övriga frågor ring Niklas Callenmark på telefon 076 - 695 75 66. Det går också att maila svaidestugan@svaideroma.se

Det kan också påpekas att Svaidestugan är en miljöanpassad motionsanläggning med solpaneler, solceller samt källsortering. Vi har även Wifi.

 

Det finns en orienteringskarta kring Svaidestugan.

 

Orienteringskarta kring svaidestugan
Orienteringskarta kring svaidestugan

 

Hitta till stugan

Sidansvarig: Webmaster
Sidan uppdaterad: 2024-05-28